ELLIO MARTINA
EM-logo
GUITARSHet Atelier is 3324 keer bezocht.


Welkom op Ellio Martina Guitars' Website!

Ellio Martina bassen en gitaren zijn volledig met de hand gebouwd. Een perfecte afwerking en vakmanschap, gebaseerd op ruim 30 jaar ervaring in de gitaarbouw, staan garant voor een aangenaam speelcomfort, een warme natuurlijke klank en grote stabiliteit van het instrument. Voor alle Ellio Martina instrumenten worden uitsluitend topkwaliteit hout en onderdelen toegepast.
Een ruime keuze uit verschillende houtsoorten biedt de mogelijkheid om een breed scala aan klankeigenschappen van de bas of gitaar te kunnen creëren. Of het nu één van mijn standaard modellen betreft, of een volledig naar eigen wens gebouwd instrument, er zijn veel mogelijkheden om aan de uiteenlopende wensen van de bassist of gitarist tegemoet te komen.

Als je mijn bassen of gitaren wilt uitproberen, dan ben je vanzelfsprekend van harte welkom in mijn atelier in Eefde. Hier kun je op je gemak een instrument bespelen en testen in een ontspannen atmosfeer. Er zijn steeds diverse modellen in voorraad.
Vanuit mijn ruime ervaring in de gitaarbouw kan ik je helpen en adviseren om de juiste keuzes te maken voor de bouw van je nieuwe instrument. Bel wel even van te voren om een afspraak te maken zodat ik tijd voor je vrij kan maken. Onder aan deze pagina vind je een kaart waarop je kunt zien waar mijn atelier te vinden is.

Op het gebied van onderdelen zijn er een aantal "Ellio Martina" produkten, zoals basgitaar pickups en "The BassMute", een vernuftige snaardemper voor bassisten.
Verder vind je informatie over reparaties, customizing, prijzen en de instrumenten die momenteel in voorraad zijn.
Als extra service zijn er een aantal pagina's met informatie over o.a. houtsoorten, handige tips voor het onderhoud en afstellen van je instrument. Via de menus kun je eenvoudig en snel naar de diverse onderwerpen bladeren.

Mocht je naar aanleiding van de informatie op deze Website nog vragen hebben, aarzel dan niet om mij te bellen of je vragen per email te verzenden. Je kunt daarvoor ook een van de informatie-aanvraag formulieren op deze Website gebruiken
Ik ben telefonisch bereikbaar van maandag t/m zaterdag tussen 9.00 en 18.00 uur en via fax of email, 24 per dag.
Met dank voor je bezoek aan mijn 'Site' en je belangstelling voor mijn instrumenten.

Ellio Martina

Lees het interview op GitaarNet.nl in de rubriek "Meesterbouwers"    Gitaarnet.nl     Ellio Martina Guitars
Almenseweg 29
7211 MD Eefde - the Netherlands
Phone: +31 (0)575-511006 - Fax: +31 (0)575-548111
E-mail: ellio@elliomartina.com

~ Locatie in Nederland en op de kaart van Eefde waar mijn atelier zich bevindt ~

Kaart Nederlaand Plattegrond Eefde